Recent

Flyer en website De Zaanse Kraam

Mogen we bij jou komen kramen?

Zaanse Kraam zorgt voor een goede start

De geboorte van je kind is zo speciaal! Bij en na de geboorte wil je natuurlijk een kraamverzorgende aan je bed die vertrouwd voelt. Zij moet aanvoelen waar jij behoefte aan hebt, maar ook over veel kennis beschikken. Zeker als het je eerste kind is, dan is het belangrijk als je wegwijs gemaakt wordt in allerlei zaken die voor volleerde moeders vanzelfsprekend zijn. Iedereen heeft moet leren hoe je goed voor een baby zorgt. We helpen je daar graag bij. Zodat je na de kraamperiode met een gerust gevoel zelf voor je kind kan zorgen.

 

Klein persoonlijk bureau

Bij Zaanse Kraam is het persoonlijke contact essentieel. We zijn een klein bureau. De kraamvrouw die bij jou de intake afneemt, komt ook bij je kramen. Zij maakt bij de intake ook graag kennis met andere leden van het gezin zodat zij al wat vertrouwd is wanneer het zover is.

Onze kraamverzorgers hebben de opleiding succesvol afgerond en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Ze beschikken over de noodzakelijke certificaten. Een specialisme is begeleiding bij borstvoeding.

 

Regel het goed

We willen graag dat alles goed geregeld is zodat we tijdens en na de bevalling voor je klaar staan. Na inschrijving bij ons bureau Zaanse Kraam krijg je de zorgovereenkomst thuis gestuurd. Nadat deze ondertekend is teruggestuurd, komen we nog voor de bevalling bij je langs.

 

Voor de bevalling

Rond de 32e week van je zwangerschap krijg je een afspraak met de ingeplande kraamverzorgende. Zij komt bij je langs om een aantal zaken door te spreken en je wensen aan te horen. Tijdens het intakegesprek krijg je al vast het kraamzorgplan waarin allerlei belangrijke zaken tijdens de eerste week na de geboorte van je kind worden genoteerd. Dit wordt een soort dagboek en een handig naslagwerk als de kraamverzorgende niet meer aanwezig is.

In de achtste maand van de zwangerschap belt de kraamverzorgende je om te horen hoe de zwangerschap verloopt. Zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen, mocht dat nodig zijn.

 

Inschrijven bij Zaanse Kraam

Op www.zaansekraam.nl vind je meer informatie. Je kunt je inschrijven via het formulier of een mail sturen naar info@zaansekraam.nl.

  • Bij Zaanse Kraam krijg je gedurende de hele kraamperiode één gediplomeerde en gecertificeerde kraamverzorgende. Zij wordt niet afgelost.
  • We hebben veel deskundigheid op het gebied van borstvoeding. Ons lactatiedeskundige kan je daarbij helpen en ook adviseren.
  • De persoonlijke benadering staat bij ons centraal, wij bieden zorg op maat.
  • Zaanse Kraam heeft de afgelopen 15 jaar al veel moeders en baby’s begeleid in deze speciale eerste periode. We komen ook graag bij jou.
  • We werken samen met geboortecentra en verloskundigenpraktijken in de regio.

Zaanse Kraam is een klein zelfstandig bureau van kraamverzorgende/lactatiedeskundige Carina Huisman. Zij werkt samen met kraamverzorgenden die dezelfde visie en deskundigheid hebben.

Meer informatie