Recent

1001 dromen

ontwerp Yasser Karaf

1001 dromen

ontwerp Yasser Karaf

Ontwerp Yasser Karaf

Oktober 2015 arriveerden de vluchtelingen in het Burgemeester in het Veldpark in Zaandam. Sarah was een van de vrijwilligsters die taalles gaf aan de Eritreeërs en activiteiten bedacht om hen een netwerk te geven. In mei 2016 organiseerde ze samen met kunstenaars, filmmakers, dansers, technici, een kok, ambachtslieden en een architect uit Syrië en Eritrea het evenement 1001 dromen in het Zaantheater.

Band 1001 dromen

Sarah had eerder flamencogitarist Jeff Heijne uit Krommenie in contact gebracht met de oedspeler Jaber Fayad uit Syrië. Zij speelden verschillende keren samen bij Platform Aan de Zaan bij speciale avonden. Voor 1001 dromen stelde Jeff Heijne een internationale band samen met muzikanten uit zes verschillende landen, die een meesterlijk optreden gaven onder leiding van Jeff. Het duo van Jeff Heijne en Jaber Fayad treedt nog regelmatig op. De muziek van de 1001 band kun je beluisteren via de video van Marina van Riel.

1001 dromen maken de wereld mooier

 

1001 dromen in Zaantheater (video Marina van Riel)