Over Etc

Etc is een tekst- en communicatiebureau met als specialisme Educatie, Toerisme en Cultuur. Regelmatig komen er ook andere opdrachten binnen, vandaar Etc.

auteursarahvermoolenMet veel enthousiasme en oprechte interesse in jouw verhaal/product ga ik op zoek naar waardevolle en boeiende informatie zodat het evenement, de brochure, het persbericht, de webteksten en het jaarverslag meerwaarde krijgt. Vanzelfsprekend is het prettig leesbaar en goed georganiseerd. Het streven is om zowel de opdrachtgever als de lezer te verrassen door het onderwerp net wat anders te belichten. Vaak weten opdrachtgevers heel goed waarom hun bedrijf/product bijzonder is, maar vinden ze het lastig om dat goed te verwoorden. Daarvoor kun je Etc inschakelen.

Sarah Vermoolen heeft na de studie Communicatiewetenschap veel gereisd om vervolgens de informatie over de bevolking, de cultuur en kunst, de natuur en bezienswaardigheden zo interessant mogelijk te beschrijven in boeken, tijdschriften en webteksten.

Ook Nederland is natuurlijk zeer bezienswaardig. Voor de ANWB, provincie Flevoland en de Zaanstreek heb ik de meeste plekjes wel beschreven.

combi button2De afgelopen jaren is de Zaanstreek op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht. Zie Kijkzaans.nl.  Sarah Vermoolen is de projectleider en schrijft de teksten. Het eerste boek Kijk Zaans was direct een groot succes. De oplage van 1970 exemplaren was in 1 week weg. Het tweede boek Zaanse parels ( september 2014) heeft een oplage van 3150 boeken. In het nieuwe boek is veel aandacht voor speciale bedrijven, producten en zijn er talloze bijdragen van bekende creatieve Zaankanters die met een foto, kunstwerk, verhaal, gedicht laten zien wat zij de charme van de streek vinden. Sarah Vermoolen verbond de parels uit het boek en van de website met het evenement Rondje Zaanse Parels op 14 september.

In opdracht van diverse opdrachtgevers wordt de kennis en het Zaanse netwerk zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijk ingezet zodat Etc daadwerkelijk meerwaarde kan bieden.

U kunt Etc inschakelen voor

  • evenementen
  • artikelen
  • brochures
  • persberichten
  • jaarverslagen
  • webteksten
  • projecten
  • inzet sociale media

Indien gewenst kan ook de vormgeving, drukwerk, eindredactie en fotografie worden geregeld.

web viskrt etc.indd

Comments are closed.